Ideālas sejas maskas!

Sejas maska ir lielisks veids, kā veltīt laiku sev, parūpēties par savu ārieni, justies aprūpētai un mīlēt sevi. Tev ir vairākas iespējas, kur un kā veikt šo procedūru.

Gandrīz ikvienā salonā ir pieejamas sejas procedūras. Salonu procedūras ir efektīvas, labas un visādi citādi slavējamas, taču vienīgais mīnuss- tās ir dārgas. Vienas procedūras cena salonā Rīgā var sasniegt pat 100 Eur. Tāpēc lielākā daļa no mums neievieš šo procedūru ikdienā.

sejas maskas

Drogās un citos veikalos var iegādāties gatavas sejas maskas, kuras būs efektīvas, bet krietni lētākas par salonu piedāvājumu. Problēma- maskas paciņas saturs. Tur bieži ir vielas, kuras tu noteikti nevēlētos lik uz savas sejas.

Tāpēc, manuprāt, mājās gatavotas maskas ir ātrs, lēts un sejai draudzīgs pasākums. Mājās gatavotām maksām nav jābūt sarežģītām. Tās var būt pat vienkāršas. Katram sejas tipam būs piemērotas dažādas maksas, taču šeit mēģināšu apkopot savas mīļākās receptes, kas derēs gandrīz katram sejas tipam dažādās dzīves situācijās.

Dārzeņu un augļu sula, šķēlītes

Gurķis tavu seju atsvaidzinās pēc smagas darba dienas, āboli un tomāti attīrīs porainu, taukainu ādu, avokado pabaros sausu, sagurušu ādu. Patiesībā tavs dārzs ir pilns brīnumu🙂

Piena produkti

Piena maska padarīs ādu maigu, tīru, atsvaidzinās to, kamēr jogurta maska (te gan jāmin, ka jālieto grieķu, bezpiedevu jogurts) pabaros sausu, saulē apdegušu ādu.

Medus

Medus dara brīnumus. Tas baro, dziedē pūtītes, atsvaidzina, mīkstina ādu. Seju var palutināt ar medus masku regulāri, tā būs tikai pateicīga.

Olas

Jā, tieši tā. Olas seju attīra, īpaši, ja ciet no pūtītēm, melnajiem punktiem, aknes.

Kādas ir tavas mīļākās sejas maskas?

Leave a comment